Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
'LUKA NIJE KRIMINALAC'

EMOTIVNO PRIOPĆENJE STIGLO KAO MELEM NA RANU HRVATSKOM KAPETANU 'Mi se Luke Modrića ne odričemo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. srpanj 2017. 10:36

Danima već traju nagađanja sudbini Luke Modrića u hrvatskoj reprezentaciji. Priču je jednim dijelom aktualizirao i sam Luka u intervjuu za španjolski dnevnik Marcu, a dodatno rasplamsao Zdravko Mamić koji je objavom na Facebooku prije nekoliko dana zatražio opću najboljem hrvatskom nogometašu.

U velikom intervjuu za Sportske novosti svoje je mišljenje o tom pitanju dao i legendarni Joško Skoblar, a u Modrićevu obranu prvi su jasno i glasni stali - 'Uvijek vjerni'.

"Vidite, ja ne mogu napadati, ali ni braniti Luku Modrića. Nisam upoznat s procesom, tako da je zaista izlišno govoriti o tome. Da bih se odredio, trebao bih znati svu istinu. Ne možete se za nekoga zauzimati ili ga kritizirati ako o temi ne znate sve što bi trebali znati", rekao je Skoblar, dok priopćenje Kluba navijača 'Uvijek vjerni' prenosimo u cijelosti.

"Haranga kojoj je izložen Luka Modrić i nas navijače iz udruge 'Uvijek vjerni' ne ostavlja ravnodušnim. Naš kapetan reprezentacije, ponos i zašto ne reći i ljubimac, izložen je medijskim napadima zbog činjenice što se uopće mora pojavljivati na sudu. Gdje mu krivnja nije niti dokazana, niti je Modrić po vokaciji kriminalac kako mu to imputiraju oni koji žele Modriću nametnuti grijeh s kojim on nema veze.

Želimo ovim putem iskazati podršku Luki Modriću, s nadom da će biti kao nevin čovjek pušten na miru da se bavi sportom i svojom obitelji.

‘U klupskom nogometu sam uzeo sve, sad to želim i s Hrvatskom.’ To su Lukine riječi nakon što je s Real Madridom nedavno osvojio posljednju Ligu prvaka. Možemo li si poželjeti nešto ljepše? Zato se mi u udruzi Uvijek vjerni ne odričemo Modrića".

Linker
25. travanj 2024 18:16