Ronald Gorsic / CROPIX
NEKOMPLETNI, ALI PUNI ENTUZIJAZMA

FOTO: HRVATSKA ZAPOČELA AKCIJU FINSKA-UKRAJINA Vatreni u dobrom raspoloženju odradili prvi trening uoči ključnih okršaja za put na Svjetsko prvenstvo

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. listopad 2017. 22:44

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening uoči dvije posljednje utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Vaterni su od 18 sati trenirali na pomoćnom maksimirskom igralištu Hitrec-Kacijan.

Raspoloženje je među reprezentativcima bilo vidljivo dobro iako momčad još uvijek nije bila kompletna. Luka Modrić je najavio kasniji dolazak iste večeri zbog rođenja djeteta, a Ivan Perišić i Duje Ćaleta-Car su u dogovoru s izborniku iz nepoznatog razloga također dobili dopuštenje da stignu kasnije te večeri te također propuste trening. Mario Mandžukić je pak trenirao odvojeno jer je večer prije imao utakmicu s Juventusom.

Kao što je već poznato Nikola Kalinić je otpao zbog ozljede aduktora, a Dejan Lovren ostao je na liječenju u Liverpoolu zbog bolova u leđima i mogao bi se priključiti uoči ogleda protiv Ukrajine.

Hrvatska u utorak ujutro putuje u Opatiju gdje će nastaviti pripreme uoči utakmice s Finskom koja je na rasporedu u petak od 20:45 na Rujevici. Posljednju utakmicu kvalifikacija Hrvatska igra u ponedjeljak od 20:45 u Kijevu protiv Ukrajine.

#Hrvatska je u ponedjeljak krenula po kvalifikacijske pobjede nad Finskom i Ukrajinom. #BudiPonosan #Vatreni #WCQ

A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

Linker
19. travanj 2024 21:06