Twitter
SLIJEDI OPORAVAK

FOTO: VEDRAN ĆORLUKA POSLAO PORUKU NAKON OPERACIJE Vratit će se on još jači: Evo što je šef obrane Vatrenih poručio svim navijačima

Thanks everyone for nice messages, surgery went great. It is long way in front of me but i will work hard every day to come back soon!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2017. 21:08

Hrvatska je bez Vedrana Ćorluke matirala Ukrajinu i premda smo znali da to neće biti laka utakmica, stoperski dvojac Mitrović - Vida položio je ispit. No, Vatreni će bez šefa obrane morati do kraja kvalifikacija ili, u najboljem slučaju, do pred završne utakmice, što je malo veća glavobolja za izbornika Antu Čačića.

Ipak, Čarli je obavio operaciju ahilove tetive u Finskoj i sada slijedi oporavak koji će trajati oko šest mjeseci. Puno će nedostajati Ćorulka svom Lokomotivu i hrvatskoj reprezentaciji, ali ima poruku za sve svoje navijače koju je poslao putem svojeg službenog Twitter profila.

- Hvala svima na lijepim porukama, operacija je prošla dobro. Dugotrajan je put ispred mene, ali naporno ću raditi svaki dan kako bih se što prije vratio - napisao je Ćorluka.

Linker
26. travanj 2024 14:03