CROPIX
BROJKA RAPIDNO RASTE

GRKE ĆE U ZAGREBU DOČEKATI PUN MAKSIMIR Velik interes: Internetskom prodajom planulo je skoro 13.000 ulaznica

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. studeni 2017. 19:42

Dosadašnji broj prodanih ulaznica za utakmicu Hrvatske i Grčke - 12.900! Radi se, naravno, o internetskoj prodaji, ona na blagajnama maksimirskog stadiona počinje u ponedjeljak. Tu brojku dobili smo od HNS-ova “šefa od ulaznica” Nikše Martinca jučer prijepodne oko 10 sati, tako da danas, dok čitate ovaj tekst, broj prodanih ulaznica sigurno je mnogo veći. Ritmom dosadašnje prodaje, taj broj bi mogao biti - 15 tisuća prodanih ulaznica!

Pitali smo Martinca hoće li se, s obzirom na sjajnu dosadašnju prodaju ulaznica, otvoriti i tribina Zapad gore?

- Tribina Zapad gore otvorit će se onog trenutka kad se rasproda 90 posto istočne tribine - kazao je Martinac.

Kako sad stvari stoje, sasvim je izvjesno da će se to i zbiti... Dakle, lako je zaključiti da vlada golemo zanimanje za sraz Vatrenih s Grčkom. Moglo bi se dogoditi da Maksimir 9. studenoga u četvrtak bude - pun!

+Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Mnogo se lamentiralo oko domaćinstva utakmice s Grčkom. Mnogi su se pitali je li maksimirski stadion pravo mjesto, hoće li u Zagrebu vladati pravi interes za nacionalnu vrstu? Dosadašnji broj prodanih ulaznica najbolji je odgovor. Zapravo, to pitanje oko interesa za Vatrene uopće se nije trebalo niti postavljati. Sasvim je jasno da u Hrvatskoj vlada veliko zanimanje za nastupe Vatrenih, gdje god igrali. Bez obzira na razne medijske spinove i PR nekih interesnih skupina koji bi rado da nije tako.

Utakmica s Grcima u Maksimiru bit će i pod posebnom sigurnosnom prismotrom. Naime, još uvijek ima onih koji bi željeli “ponoviti Milano”, isprovocirati nekakve nerede, kako bi napakostili reprezentaciji u ključnoj utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Zato će policija i zaštitari biti posebno oprezni.

Maksimir je uvijek, kad su se igrale utakmice nacionalne vrste bio dobro čuvana utvrda, oni željni nereda, uglavnom su ostajali bez ostvarenja svoje želje.

Nažalost, iako ih ima malo, mogu napraviti mnogo štete. Vjerujemo da će oni koji brinu o sigurnosti to spriječiti, kako bi navijači koji vole hrvatsku reprezentaciju i navijaju za nju mogli dati podršku Modriću i društvu na njihovu putu prema Rusiji.

Definitivno smo uvjereni da će Vatreni imati sjajnu podršku s tribina, pravu nogometnu i domoljubnu atmosferu. Ostalo je na njima, neka pokažu tko su i što su i neka - pobijede Grke!

Linker
03. svibanj 2024 20:06