Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
ZADOVOLJNI POBJEDOM

HRVATSKI REPREZENTATIVCI SJAJNO RASPOLOŽENI Javio se bivši kapetan i legenda Vatrenih, Pivarić se nasmijao na jedno novinarsko pitanje

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 25. ožujak 2017. 19:41

Jasno je da su hrvatski reprezentativci nakon utakmice bili raspoloženi. Inače, to valja primijetiti, prvi je iz svlačionice izašao bivši kapetan Darijo Srna, koji je čestitao momcima Ante Čačića i kazao:

- Velika pobjeda, bilo je super, baš smo bili dobri...

Mario Mandžukić je također bio zadovoljan trijumfom nad Ševčenkovom vrstom, a na pitanje o tome zašto mu i dalje traje maksimirski golgeterski post kazao je:

- Uopće nije bitno jesam li zabio ili ne, važno je da je Hrvatska pobijedila.

Zagreb, 240317.
Stadion Maksimir. 
Hrvatska - Ukrajina,  kvalifikacijska utakmica za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. 
Na fotografiji: Mario Mandzukic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX

Na pravom putu

Domagoj Vida odigrao je jako dobru utakmicu, njegova izvedba bila je praktički bez greške. Dominirao je u obrambenim linijama, uhvatio je sve lopte i u zraku i na zemlji.

Zagreb, 240317.
Stadion Maksimir. 
Hrvatska - Ukrajina,  kvalifikacijska utakmica za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. 
Na fotografiji: Domagoj Vida, Danijel Subasic.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

- Čestitam suigračima na pobjedi, uzeli smo važna tri boda. Hvala navijačima što su napunili stadion, bilo je prekrasno igrati u ovakvom ambijentu, nadam se da više nikad neće biti nereda i da ćemo morati zbog njih igrati pred praznim tribinama. Osobno bih se zahvalio našim liječnicima i fizioterapeutima koji su me uspjeli “skrpati” za ovu utakmicu. Svojim Ukrajincima želim sve najbolje u daljnjim kvalifikacijama. U drugom poluvremenu bilo je nešto više posla, bilo je borbe, ali Ukrajina nije imala neke izrazite šanse, tu i tamo neku polušansu. Sve smo jako dobro zatvorili, ne mislim samo na zadnji liniju, svi su pomagali, i Mandžo i Luka. Pokazali smo da smo momčad i tako smo ostvarili ovu pobjedu.

Josip Pivarić pokazao se dobrim u sudaru s ukrajinskim igračem Jarmolenkom.

- Hrvatska nije odigrala onako kako to može. Međutim, prvo poluvrijeme bilo je vrlo dobro, stvorili smo dosta prilika, radili smo snažan pritisak na ukrajinsku liniju, nismo im dali da iznesu loptu. Mogli smo zabiti još koji pogodak, no najbitnija su ta tri boda koja su nam važna u daljnjem tijeku kvalifikacija. Ukrajina je bila bez prave šanse.

Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
Ilustracija

Na pitanje kako je bilo čuvati Jarmolenka, Pivarić se nasmijao:

- Nije se baš naigrao, ali moram istaknuti Marija Mandžukića, on je bio sjajan. S njim sam možda imao najteži posao na utakmici, ali na kraju je očito ispao najlakši.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 22:13