Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
IPAK POMIRLJIVI TONOVI

IZ OSIJEKA REGIRALI NA ODUZIMANJE UTAKMICE VATRENIH 'Razočarani smo i tužni! Učinili smo sve, ali ne želimo se svađati jer Hrvatska je ispred svega!'

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 22. rujan 2017. 19:34

Uz neupitno razočaranje iz Gradskog vrta ipak su, očekivano, odaslani pomirljivi tonovi kao odgovor na odluku HNS-a da se Osijeku oduzme domaćinstvo utakmice s Finskom.

"Izuzetno nam je žao što nećemo biti domaćini reprezentaciji Hrvatske u utakmici s Finskom. Poduzeli smo doslovno sve što je s naše strane bilo moguće da se taj susret odigra na našem stadionu, nabavili i poseban stroj za isušivanje travnjaka, dali zaista maksimum u svakom pogledu i nadali se pozitivnom ishodu. No, ako stručni stožer reprezentacije smatra kako je teren od presudne važnosti za plasman na SP, NK Osijek ne može inzistirati na domaćinstvu."

"Svi moramo imati zajednički interes i stoga se ne želimo ni s kime svađati, bilo koga prozivati i podizati tenzije. Naravno da smo tužni i razočarani zbog ovakvog raspleta, no ništa više nismo mogli učiniti od onoga što smo poduzimali proteklih dana. Shvaćamo i nezadovoljstvo ljubitelja nogometa u Osijeku i Slavoniji i Baranji", stoji između ostalog u priopćenju koje potpisuje Igor Galić, direktor NK Osijeka.

Linker
19. travanj 2024 06:02