REUTERS/Carl Recine Livepic / REUTERS
ŽUSTRI ODGOVOR

IZBORNIK ANTE ČAČIĆ NAKON POBJEDE PROTIV MEKSIKA OPALIO PO KRITIČARIMA 'Ušutkali smo nevjerne Tome koji su nas ispratili iz Hrvatske sa skepsom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2017. 12:09

Hrvatska je pogocima Duje Čopa i Frana Tudora svladala favorizirani Meksiko pred više od 60.000 gledatelja na LA Memorial Coliseumu, a izbornik Čačić otvorio je konferenciju za medije porukom svojim nogometašima:

- Čestitam našim igračima koji su ostavili srce na terenu i to im se vratilo na najbolji mogući način. Ovo je značajna pobjeda koja će svima ostati u lijepom sjećanju. Pokazali smo da i u ovakvoj selekciji imamo talentirane igrače s puno potencijala. Čestitke i Meksiku koji je pokazao da je jako dobra ekipa. Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme, uvjerili smo igrače da imaju što pokazati u ovako prekrasnom ambijentu.


Otro oso de Diego Reyes gooool de Croatia vs...

Čačić se osvrnuo i na kritike upućene prema ovom sastavu prije puta u SAD:

- Neizmjerno sam sretan upravo zbog ovih igrača koji su pokazali da su s pravom došli ovdje. Ušutkali smo nevjerne Tome koji su nas ispratili iz Hrvatske sa skepsom. Priliku su dobili igrači iz klubova koji rijetko imaju takvu čast obući hrvatski dres, i pokazali su s kakvom strašću nose taj dres. Za to su nagrađeni lijepom pobjedom koja će ostati upisana u povijest jer se radi o prvom gostovanju Hrvatske u Sjevernoj Americi.


Gooool de Croatia vs Mexico

Izbornik je zahvalio svim navijačima koji su bodrili Hrvatsku u Los Angelesu:

- Sve čestitke i ljudima koji su nas došli gledati iz svih krajeva SAD-a. Vidjeli ste s koliko entuzijazma su došli iako su znali da nismo u najjačem sastavu, to ih nije sputalo da nam budu 12. igrač. Sretan sam što smo im podarili ovakvu pobjedu, hvala im jer su nam bili od velike pomoći.

Linker
23. travanj 2024 19:18