Foto: Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
'SAGRADITE NAM STADION'

IZBORNIK NAKON POBJEDE NAD KOSOVOM 'Najvažnije je da smo osvojili tri boda, a Kovačića i Rakitića sam mijenjao zbog određenog umora'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2017. 18:20

Izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić osvrnuo se na pobjedu protiv Kosova poslije utakmice i istaknuo zadovoljstvo osvojenim bodovima, u razgovoru za HRT.

- Najvažnije da smo osvojili tri boda, to su bodovi koji nas vraćaju na čelo ljestvice, igrali smo utakmicu u dva dijela, bilo je neizvjesno hoćemo igrati ili ne, moram čestitati igračima. Protivnik je bio jako organiziran, uspjeli smo im osujetiti kontru, bilo bi nam lakše da smo ranije zabili gol, zasluženo smo pobijedili. Turska ima dan više odmora, ali naći ćemo načina da se vratimo neporaženi.

Zamjene?

- Danas je bilo potrebno mijenjati. Trebalo nam je više elana, svježine, Kovačić i Rakitić nisu igrali loše, ali su imali određen umor i imali smo dobar intenzitet zadnjih pola sata - rekao je Čačić.


Dinagoj Vida Goal HD - Croatia 1-0 Kosovo 03...

Finska nam je napravila uslugu pobjedom protiv Islanda?

- Mi sami sebi radimo usluge, ova ekipa i ovaj kadar je isključivo svojim zaslugama napravio sve što je napravio - odlučan je bio izbornik.

Slijedi Turska.

- Nema lakih utakmica, to je pokazala i ova utakmica. Čeka nas sjajan ambijent tamo, čim se mi ne možemo podičiti. Volio bih da imamo uređeni stadion i bolju atmosferu. Imamo svega malo više od 48 sati za pripremu, odlučit ću prije same utakmice tko će igrati u Turskoj. Nemamo problema s ozljedama ili kartonima, drago mi je zbog toga - naglasio je Ante Čačić.

Rezultati by SofaScore

Linker
19. travanj 2024 21:13