REUTERS/Ints Kalnins
NE IZGLEDA DOBRO

LIJEČNICI POTVRDILI NAJGORE VIJESTI Zvijezdi Vatrenih i Juvea otišli ligamenti koljena, sezona je za njega gotova, evo kada se očekuje njegov povratak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2017. 15:11

Hrvatskog reprezentativca i člana Juventusa, Marka Pjacu, očekuje duži period izbivanja s travnjaka nakon ozljede koju je zadobio u prijateljskom susretu protiv Estonije u Tallinnu, stoji u službenom priopećnju HNS-a.

Iako su se u reprezentaciji nadali kako ozljeda možda nije ozbiljnije prirode, magnetna rezonanca u bolnici Sv. Kataraina ipak je potvrdila kako se radi o onom najgorem. Veznjaku Vatrenih i 'stare dame' stradali su prednji križni ligamenti koljena koji zahtjevaju najmanje šest mjeseci oporavka.

Kako prenose iz HNS-a, medicinske službe hrvatske reprezentacije i Juventusa u stalnom su kontaktu te će zajednički donijeti odluke o daljnjem tretmanu Pjacine ozljede.

Podsjećamo, Pjaca se ozlijedio u 64. minuti utakmice u Tallinnu kada muije u jednom duelu 'propalo' koljeno te je potom u bolovima na nosilima iznesen s terena.

Ovo je već druga ozljeda za mladu zvijezdu Vatrenih koji se tek nedavno vratio na teren nakon što je tri mjeseca pauzirao zbog infrakcije fibule.

- Najteže je ovo što se dogodilo Pjaci, to nam je najveći poraz - kratko je komentirao Perišić nakon sinoćnjeg debakla.


PJACA KO CON LA CROAZIA- INFORTUNIO E LACRIME...

Linker
20. travanj 2024 20:32