youtube
I ZATO JE ZVIJEZDA U USPONU

MLADI HRVATSKI AS PONOVNO ODUŠEVIO SKROMNOŠĆU Šef ga je oprao zbog 'dječjih bolesti', a evo kako je Marko Pjaca odgovorio na neugodne kritike

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 21. ožujak 2017. 22:48

Marko Pjaca kaže da je došao odlično raspoložen, spreman dati što će izbornik od njega očekivati, ali priznaje da u Juventusu nije do kraja zadovoljan jer želi igrati više.

- Imamo jako puno dobrih igrača, naravno da nam je neigranje Vrsaljka i Ćorluke, kao i Perišića, ozbiljni nedostaci, ali tu su drugi koji su sposobni odigrati na visokoj razini. A Ukrajina je dobra ekipa, bit će sigurno teško, no odigramo li kako treba ne bi smjelo biti problema - kazao je Pjaca koji u Staroj dami igra sve više. No…

- Pa dobro, igram sve više, trebam se još naviknuti na neke stvari, to je istina, ali isto tako ja kao mlad igrač moram i trebam igrati još više, tako da ne mogu reći da sam skroz zadovoljan. Ali ide to na bolje.


0-1 Marko Pjaca Goal 22.02.2017 HD by dailyfootballkick

Trener Allegri vas je u nekoliko izjava “zakačio” u smislu da još niste preboljeli dječje bolesti iz HNL-a.

- On je šef, on to smije, na meni je da slušam i da radim. To je to.

Koga od Ukrajinaca cijenite? Može koje ime…

- Nemam pojma da bi nekog izdvojio. Stvarno ne. Nama je najbitnija koncentracija na našu igru, ako odigramo kako treba, ne bi trebalo biti problema.

Jeste li gledali Ševčenka dok je zabijao golove, je li vam bio uzor?

- Nije mi bio uzor, ali bio je veliki igrač.

Stadion je gotovo rasprodan.

- Jako nam je drago, mislim da će nam to biti veliki plus, dodatna snaga. Ne želimo ih razočarati.

Linker
24. travanj 2024 11:15