Alen Halilović
 Joachim Sielski/Bongarts/Getty Images
ČEKALI GA DO KRAJA, ALI...

NA POMOLU NOVI PROBLEM U HRVATSKOJ REPREZENTACIJI Razočarani Halilović ne dolazi u Zagreb!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 29. kolovoz 2016. 15:33

Danas se okupila mlada hrvatska reprezentacija U-21 koju vodi izbornik Nenad Gračan. Mladi Vatreni u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo prvo igraju s Švedskom u Koprivnici, a 5. rujna putuju u Gruziju, gdje se sudaraju s tamošnjom reprezentacijom.

Najzanimljivija priča posljednjih dana vrtjela se oko Alena Halilovića, odnosno oko njegovog odazivanja na Gračanov poziv. Da vas podsjetimo, Halilović, novi član bundesligaškog HSV-a bio je gorko razočaran što ga izbornik A-vrste Ante Čačić nije vodio na Europsko prvenstvo u Francusku. Svojevremeno, kad je saznao tu vijest, bez pozdrava je otišao iz Rovinja gdje se Čačićeva vrsta pripremala za skup najboljih reprezentacija Starog kontinenta. Da je bio ljut, preblaga je riječ.

Izbornik A vrste nije ga pozvao biti za sudar s Turskom, za početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Čačić zna tko mu treba, pa se drži svoje vizije. Ali, Halilovića je pozvao Nenad Gračan, bio mu je potreban za dvije utakmice koje slijede.

Danas se Alen Halilović nije pojavio u Maksimiru na okupljanju mladih! Nije neočekivano, jer su SN već prije nekoliko dana najavile takav rasplet. Ipak, čekalo se do kraja, jer se držalo da bi se Halilović ipak mogao pojaviti, ili javiti izborniku. Nije se dogodilo...

- Žao mi je što se Alen Halilović nije odazvao mom pozivu. Zbog reprezentacije kojoj bi Halilovićeve nogometne kvalitete itekako dobro došle - kazao je Nenad Gračan.

Novi Halilovićev klub HSV je u HNS poslao pismo, a što u njemu piše, rekao je Gračan.

- Potpisao je to pismo sportski direktor HSV-a, kaže kako je Halilović došao u novu sredinu, pa kako u klubu žele da se što prije aklimatizira.

Linker
20. travanj 2024 05:49