Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
PLAHI, NIKAKVI I PRILIČNO TIHI

NIJE KRIV ČAČIĆ VEĆ ONI KOJI SU GA POSTAVILI Šuker i suradnici pod pokroviteljstvom Mamića moraju odgovarati jer ovakva Hrvatska njihovo je djelo!

Zdrave zube nisu iščupali navijači niti zlobni mediji. Čačićevo sinoćnje opravdanje bilo je silno prazno, a njegovo podrhtavanje glasa dovoljan znak o čemu se radi
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 07. listopad 2017. 14:26

Ne mogu se oteti dojmu da nas ove kvalifikacije neće, bila je jedna od apologija čovjeka kojem se ne smije čupati “zdravi zubi”, Anti Čačiću.

No zdrave zube nisu iščupali navijači niti zlobni mediji, Čačić je zube iščupao sam sam sebi. U utakmici protiv Finske Hrvatska je djelovala slabo i izgubljeno, bez ideje, bez konkretnosti, što je nešto što za što mora odgovarati Ante Čačić.

Hrvatski izbornik ove je kvalifikacije odradio na tragu silnih pohvala s Eura, no Ante Čačić ostao je potpuno bez ideje. Opčinjen pohvalama s Eura, Čačić je ostao opčinjen, ali i prazan. Čačić je ostao i postao potpuno prazan, a Hrvatska u drami uoči posljednjeg kola. Čačićevo sinoćnje opravdanje bilo je silno prazno, a njegovo podrhtavanje glasa dovoljan znak o čemu se radi.

No nije problem u Anti Čačiću, koji je sinoć od nemoći doslovce mucao, već Savezu koji ga je postavio i koji će morati odgovarati ako ovakva, nikad talentiranija Hrvatska u svojoj povijesti ne stigne do Rusije.

Za to nije kriv Čačić, već oni koji su ga postavili i iza njega stajali. Davor Šuker i njegovi suradnici, pod pokroviteljstvom Zdravka Mamića moraju odgovarati, jer ovakva Hrvatska, plaha, nikakva, skromna i prilično tiha, njihovo je djelo.

Linker
20. travanj 2024 14:03