CROPIX
ZASLUŽIO JE VELIKU ČAST

NOVI KAPETAN HRVATSKE ODUŠEVLJEN NAKON TEŠKIH DANA NA MAKSIMIRU 'Bio sam tako tužan u petak, a danas nitko nije ponosniji od mene'

Piše: HinaObjavljeno: 27. ožujak 2017. 22:39

Iako je hrvatska nogometna reprezentacija na prijateljski dvoboj protiv Estonije koji će se igrati u utorak u Tallinnu (18 sati) otputovala sa samo 16 igrača, izbornik Ante Čačić najavio je kako očekuje motiviranu, odgovornu i discipliniranu Hrvatsku koja će težiti dobroj igri i tražiti dobar rezultat.

"Ovo je još jedna prilika igračima koji nisu u prvom planu da potvrde da su s pravom u reprezentaciji i da su njezin dio. Svi mogu dati svoj obol, kao što su to činili i do sada te očekujem motiviranu, odgovornu i discipliniranu Hrvatsku koja će težiti dobroj igri i tražiti dobar rezultat", izjavio je izbornik Čačić nakon posljednjeg treninga u Tallinnu u ponedjeljak.

U Tallinnu će reprezentaciju po prvi put u karijeri u ulozi kapetana predvoditi Ivan Perišić koji je propustio utakmicu protiv Ukrajine u petak u Zagrebu zbog crvenog kartona kojega je dobio protiv Islanda.

"Bio sam tužan što ne mogu igrati protiv Ukrajine, nitko to nije želio više od mene. Međutim, sutra nas čeka Estonija, a meni je pripala čast po prvi put izvesti momčad na teren kao kapetan. Nitko nije ponosniji od mene, tako da jedva čekam. Snažni smo, imamo dovoljno igrača koji mogu zamijeniti one koji nisu sada s nama. Vidjelo se to i na Europskom prvenstvu, a siguran sam da će svi dati 100 posto od sebe", istaknuo je Perišić.

Hrvatska nogometna reprezentacija dosada je odigrala osam susreta protiv Estonije ostvarivši pritom šest pobjeda i dva neodlučena ishoda.

Linker
25. travanj 2024 19:14