REUTERS/Carl Recine Livepic / REUTERS
'IZNIMNO NAM JE ŽAO'

OGORČENI KAPETAN VATRENIH PROZVAO ŠUKERA, ANTE ČAČIĆ POSLAO 'DUBOKU' PORUKU MARKU PJACU 'Ozljede i porazi su sastavni dio sporta...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. ožujak 2017. 20:01

Dan poslije teškog poraza od Estonije u Tallinu (3:0), izbornik Ante Čačić uputio je poruku podrške Marku Pjaci koji se teško ozlijedio u toj prijateljskoj, nevažnoj utakmici.

Pjaca je na iznimno teškom terenu u Tallinu krivo stao te je u drugom poluvremenu na nosilima morao napustiti igru, a današnji pregled magnetskom rezonancom pokazao je da se radi o puknuću prednjeg križnog ligamenta i višemjesečnom oporavku.

Nakon što je kapetan Hrvatske u toj utakmici Ivan Perišić kritizirao Savez i predsjednika Davora Šukera zbog akcije 'Tallin', izbornik Čačić nije upirao prstom u krivca.


PJACA KO CON LA CROAZIA- INFORTUNIO E LACRIME...

"Iznimno nam je žao što je Marka snašla ovako teška ozljeda, svi u svlačionici smo to doživjeli vrlo emotivno, zaista nam je teško palo. Ozljede su, nažalost, baš kao i porazi, sastavni dio sporta i vrlina je pobjednika da u tim teškim trenucima pronađu unutarnju snagu za vratiti se još jači", poručio je Čačić u svome stilu Pjaci i dodao:

"Marko ima takav karakter i znam da će pristupiti oporavku s maksimalnim angažmanom kako bi se vratio na teren u punoj formi. U oporavku će imati maksimalnu potporu svih oko njega, od svoje obitelji i prijatelja preko svojih suigrača u reprezentaciji i klubu i liječnika obje ekipe do trenera Allegrija i mene kao izbornika reprezentacije. Želim mu od srca što brži i maksimalno uspješan oporavak", zaključio je Čačić.

Linker
19. travanj 2024 11:52