Foto: Damir Krajac / CROPIX
SLUŽBENA PRESICA

PERIŠIĆ PUN SAMOPOUZDANJA UOČI SUPER VAŽNOG GOSTOVANJA 'Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu'

Piše: HinaObjavljeno: 04. rujan 2017. 22:44

"Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu, kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju", kazao je na konferenciji za novinare u Eskisehiru uoči utakmice Turska-Hrvatska hrvatski napadač Ivan Perišić.

"Sigurno nije lako igrati dvije utakmice u razmaku samo dva dana, ali znamo što nam ta utakmica znači. Spremni smo, nitko nije umoran, dat ćemo maksimum i idemo na pobjedu, kako bismo što ranije osigurali plasman u Rusiju", kazao je Perišić.

Uz gostovanje Vatrenih kod Turske, sutra se sastaju i preostali konkurenti za prve dvije pozicije u Skupini I, Island i Ukrajina.


Dinagoj Vida Goal HD - Croatia 1-0 Kosovo 03...

"Nadam se da bi nama ti bodovi mogli biti ključni, no ne trebamo gledati druge utakmice. Imamo sve u svojim rukama, prvi smo od prvog kola. Dogodi li se povoljan rezultat na Islandu, tim bolje, no mi ćemo gledati sebe, prezentirati se u što boljem svjetlu i pokušati se vratiti kući s tri boda", naglasio je Perišić.

"Turska je u teškoj situaciji, no oni će dati sve od sebe i pokušati se pobjedom vratiti u igru. Ipak, mi ćemo pokušati zabiti što prije, imali smo brojne šanse u Zagrebu premda je bilo 1-1. Bolji smo bili i u Parizu, i mislim da nam Turci odgovaraju, i nadam se da ćemo opet odigrati dobru utakmicu", zaključio je.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 17:52