CROPIX
DRAŽEN ANTOLIĆ IZ TALLINA

PROTIVNIK HRVATSKE NE MOŽE SAKRITI RAZOČARANJE 'Šteta, mnogi su se nadali da će dobiti autogram od Modrića, razumijem sve koji bi ih voljeti gledati'

ESTONIJA Izbornik Martin Reim zna da Hrvatska ima veliki izbor kvalitetnih igrača, ali očekivao je i one najbolje
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 28. ožujak 2017. 12:58

Mnogi su se Estonci nadali da će dobiti autogram od Luke Modrića.

Doznavši imena hrvatskih nogometaša u estonskoj ekspediciji, Izbornik Martin Reim nije skrivaob razočaranje.

- Šteta, mnogi su se Estonci nadali da će dobiti autogram od Modrića.

Igrači i fotografiju, dodali bismo. Nisu imali sreće, ali estonski šef struke ima razumijevanja za Čačićev potez.

- Shvaćam da je iza Hrvatske velika utakmica s Ukrajinom, vrlo važna, a igrači imaju golem broj utakmica u klubovima. No, Hrvatska ima tako veliki izbor kvalitetnih igrača da će izvesti odličnu jedanaestoricu. Zato mi je jasna odluka izbornika da ih odmori, iako razumijem i estonske ljude koji bi voljeli uživo gledati Modrića, Rakitića i takve igrače. Premda mislim da ovi koji će igrati nisu lošiji. Zato pozivam gledatelje da dođu na stadion - pričao nam je Reim kraj aut-crte dok se njegova ekipa već zagrijavala.

Strpljivo je podijelio intervjue na estonskom, ruskom pa na kraju i na engleskom jeziku. A kako su samo igrači susretljivi, svaki od petorice ovdašnjih novinara televizije ili drugih medija koji je htio izjavu dobio je svojega. U istom času petorica su davala intervjue.


Nikola Kalinić Goal HD - Croatia 1-0 Ukraine...

Reim nam je još rekao:

- Znamo da je hrvatska momčad vrlo jaka, ovdje nema najboljih igrača, ali kvaliteta i način igre su slični. No, za nas je to ipak neka mala prilika da pokušamo iznenaditi suparnika.

Linker
19. travanj 2024 09:45