Carlo Ancelotti
 Reuters / Michaela Rehle Livepic / REUTERS
SLAVNI TALIJAN BEZ POSLA

SLAVNI TRENER PROGOVORIO O MOGUĆEM PREUZIMANJU VATRENIH 'Hrvatska? Volio bih raditi na nekom projektu koji ima glavu i rep...'

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 31. listopad 2017. 10:02

Carlo Ancelotti je prošle sezone vodio Bayern do naslova prvaka Njemačke, no loš start u novoj sezoni koštao ga je posla na klupi Bavaraca. Pričalo se i o mogućnosti da preuzme hrvatsku reprezentaciju, no, kako tvrdi, nema žurbe za novim angažmanom...

- Bayern? Možda nisu vjerovali u stvari koje sam radio. Ja moram gledati prema naprijed, sada pratim nogomet kao običan gledatelj, tražit ću novi izazov kad dođe vrijeme za to, a još nije došlo - kazao je Ancelotti pa dodao:

- Povezuje me se s Hrvatskom, Kinom, Evertonom, Chelseajem. Volio bih raditi na nekom projektu koji ima glavu i rep, koji odiše mirnoćom, znam kakav posao radimo pa je normalno da ponekad ne možemo biti spokojni - kaže Ancelotti.

Zatim se osvrnuo na VAR i po tom je pitanju bio sasvim jasan...

- Samo bi budala mislila da nam VAR ne treba, moralo je i ranije doći do toga, on rješava mnoge teške situacije i spriječava pogreške sudaca. Srećom pa će se koristiti na Mundialu u Rusiji - završio je proslavljeni trener.

Linker
25. travanj 2024 10:39