CROPIX
POTVRĐENA PRIČA

SN OTKRIVA DRAMATIČNE DETALJE NOĆI NA RUJEVICI U jednom trenutku prvi je favorit za izbornika bio - Matjaž Kek

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 08. listopad 2017. 01:11

Zlatko Dalić na koncu je jednoglasno izabran za nasljednika Ante Čačića, ali njegovom imenovanju prethodili su burna noć i jednako burno jutro. Što je i logično kada izbornika smijeniš i nasljednika tražiš doslovno nekoliko sati prije leta za utakmicu nakon koje, lako moguće, sljedeću neće dočekati.

Naime, u jednom trenutku kao prvi favorit za klupu Vatrenih slovio je Matjaž Kek, slovenski stručnjak koji je kao trener Rijeke prethodnih godina ostavio neizbrisiv trag u hrvatskom nogometu...

Da stvar bude nevjerojatnija, Keka je za novog izbornika predložio - Damir Mišković! Rijekin predsjednik jučer je ostao nedostupan, ali nekoliko ljudi iz HNS-a potvrdilo nam je tu priču.

Nakon što nam je Finska u zadnjih 20-ak minuta održala školu nogometa, u svečanoj loži ispunjenoj članovima saveza zavladala je prava panika. Svima je bilo jasno da se Čačić potpuno izgubio, ali mnogi među njima nisu ni izbliza imali sliku njegovog nasljednika.

U toj panici u jednom je trenutku - a ponoć je već bila davno prošla - istupio Damir Mišković. "Zaboravimo sada sve klupske interese, jer Hrvatska uvijek mora biti iznad svih nas"...

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U NEDJELJNOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI

Linker
23. travanj 2024 08:23