Goran Mehkek / Hanza Media / Goran Mehkek / Hanza Media
NIŽU SE PROBLEMI

TEŽAK UDARAC ZA IZBORNIKA ČAČIĆA I VATRENE UOČI KOSOVA I FINSKE Nakon Modrića i Lovrena otpala i zvijezda Barcelone

Piše: HinaObjavljeno: 03. listopad 2016. 12:48

Nakon što su s popisa za kvalifikacijske utakmice za SP 2018. protiv Kosova i Finske otpali zbog ozljeda kapetan Luka Modrić, a zatim i Dejan Lovren, hrvatski izbornik Ante Čačić je na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak rekao da ne može računati ni na Ivana Rakitića.

"Ivan Rakitić je ozlijeđen, a umjesto njega pozvan je kapetan Dinama Domagoj Antolić. Rakitić ima problema s Ahilovom tetivom i zato jučer nije igrao za Barcelonu", rekao je Čačić.

"Luka Modrić je operiran i nadamo se da će se što prije vratiti. Lovren nije išao na operaciju. Mijenjat će ih Rog i Mitrović", dodao je.

"Imamo još tri treninga i vjerujem u naše igrače. Vjerujem u naše zajedništvo i da ćemo u obje utakmice napraviti što trebamo", rekao je hrvatski izbornik, dodajući da će se za "početnih 11 odlučiti nepsredno prije utakmice".

Hrvatska gostuje kod Kosova 6.10, a utakmica se igra u Skadru, dok tri dana kasnije igra potiv Finske u Tempereu. Čačić je kazao da iz ta dva susreta očekuje svih šest bodova.

"Mi smo rejtingom i kvalitetom iznad Kosova i Finske. Protiv Kosova nas očekuje sjajan ambijent i nadam se da ćemo prevladati sve poteškoće te da ćemo u dobrom raspoloženju otputovati u Finsku. Obje reprezentacije moramo respektirati, ali ne smijemo tražiti alibi", istaknuo je Čačić.

--------------------------------------------------------

Popis igrača za Kosovo i Finsku:

VRATARI: Subašić, Kalinić, Vargić

OBRANA: Ćorluka, Vida, Mitrović, Strinić, Vrsaljko, Pivarić, Jedvaj

VEZNI RED: Rog, Antolić, Kovačić, Badelj, Brozović

NAPADAČI: Mandžukić, Kalinić, Kramarić, Pjaca, Čop

--------------------------------------------------------

USKORO OPŠIRNIJE!

Linker
20. travanj 2024 17:16