CROPIX
ĆIRO IZNIO SVOJE VIĐENJE STVARI

TRENER SVIH TRENERA ZABRINUT NAKON ŽDRIJEBA 'Nisam previše sretan ishodom, s njima smo uvijek teško izlazili na kraj, ali, imam povjerenja u Dalića'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 17. listopad 2017. 18:19

Veseli me prva utakmica u Zagrebu, veselim se punom stadionu, podršci i nadam se dobrom rezultatu, izjavio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nakon što je ždrijebom u Zuerichu određeno da će naši nogometaši put do Svjetskog prvenstva u Rusiji tražiti preko Grčke te biti domaćini u prvom dvoboju.

Svoje viđenje dao je i bivši izbornik Miroslav Ćiro Blažević, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Nisam previše sretan ishodom ždrijeba. Prema FIFA-inoj rang-listi Grčka jest najslabije plasirana, ali s njima smo uvijek teško izlazili na kraj. Činjenica da smo ih pobijedili samo jednom u šest utakmica dovoljno je alarmantna. Sjećam se susreta u Solunu kada smo ih dobili golom Šukera u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 1998. No, imam povjerenje u Dalića i ovu generaciju. Vjerujem da ćemo opet dobiti Grke bude li potrebno. Čujem da ih Šuker nije želio zbog navijača. Bojim se da mi ''problem navijača'' imamo protiv svakog protivnika.

Linker
18. travanj 2024 12:58