Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
BILO JE I VIŠE NEGO DOVOLJNO

VATRENI VEĆ GLEDAJU PREMA RUSIJI, MODRIĆ POMIRIO INTERESE REALA I REPREZENTACIJE 'Tako sam se dogovorio s izbornikom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2016. 21:41

Dirigent veznog reda i cijele momčadi Luka Modrić otkrio je svoje dojmove nakon pobjede protiv Islanda (2:0).

"U uvjetima kakvi su bili danas, odigrali smo dobru utakmicu, zabili dva lijepa pogotka. Dogovorio sam se s izbornikom da ću krenuti od 2. poluvremena. Sve smo apsolvirali, najvažnije je da smo osvojili tri boda. Znali smo kako oni igraju, napredovali su od prošle naše utakmice. Mi smo bili koncentrirani, nismo im dopustili da zabiju gol. Šteta ona dva boda protiv Turske, ali danas je sve ulazilo za razliku od tad, zadovoljni smo s dosadašnjim dijelom kvalifikacija", rekao je Luka i otkrio zašto nije odigrao cijelu utakmicu:

"Nisam počeo od prve minute, dogovorio sam se s izbornikom da ću odigrati taj drugi dio".

Vezni igrač Fiorentine Milan Badelj pružio je uvjerljivu i sigurnu predstavu u sredini terena.

"Znali smo odgovoriti, oni su bili dosta opasni, odigrali smo odličnu fazu obranu, oni su imali neke polušanse, ali nisu imali čistu šansu. Jako vrijedna pobjeda, nastavit ćemo dalje ovako, to je naš plan. Najviše su nam nedostajali navijači, utakmica je bila atraktivna za gledati, žao mi je što nije bilo gledatelja".

Domagoj Vida je suvereno počistio manje-više sve što pred vlastitim vratima.

"Teško je igrati po ovakvom terenu i bez gledatelja, ali ostvarili smo zadatak i cilj - tri boda. Njima je više odgovarao ovakav teren, nije došla do izražaja naša igra. Imamo prijateljsku utakmicu sad, pa kvalifikacije u ožujku s Ukrajinom. Nije još ništa gotovo, ali malo smo se odvojili od ostatka grupe, čekamo Ukrajince, nadamo se da će navijači doći i napuniti stadion".

Linker
19. travanj 2024 08:55