Arhiva
 Screenshot: HTV

'VATRENO LUDILO' NAPOKON KREĆE I NA HTV-U Hrvatska televizija osigurala još tri utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, jedna je prava poslastica

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 25. ožujak 2017. 21:37

Hrvatska reprezentacija u subotu će boraviti u Asu, a u nedjelju u 10 sati leti čarterom u Tallinn gdje u utorak igra prijateljsku utakmicu. Budući da Estonci čuvaju travnjak A. Le Coq Arene HNS, tek treba dogovoriti gdje će Vatreni trenirati u nedjelju i ponedjeljak. Na glavnom terenu neće raditi ni domaćini jer žele da uslijed kiše izdrži za utakmicu.

Prijateljski susret Estonija - Hrvatska igra se u utorak u 18 sati po našem vremenu, u 19.00 po lokalnom. Prijenos je na HTV-u, a javna televizija okupila je prava od HNS-a za tri sljedeća prijateljska ogleda. Nakon Estonije prenosit će i iz Los Angelesa dvoboj Meksiko - Hrvatska koji se igra 27. svibnja, te vjerojatno početkom lipnja utakmicu koja će prethoditi gostovanju Hrvatske na Islandu.

Naime, Vatreni imaju kvalifikacijski dvoboj u Reykjaviku 11. lipnja, a tijekom priprema za njega izbornik Ante Čačić želi jednu utakmicu, po mogućnosti na domaćem terenu, okvirno 4. ili 5. lipnja. Suparnik se još traži.

Linker
19. travanj 2024 04:54