Foto: Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
KVALIFIKACIJE ZA SP

VEĆ DUGO NIJE VLADALA VEĆA NEIZVJESNOST - HRVATSKA OSTALA BEZ GOTOVO POLA PRVE MOMČADI Ante Čačić s danom zakašnjenja objavljuje veliku vijest!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. rujan 2017. 10:24

Izbornik Ante Čačić danas će objaviti popis kandidata za predstojeće odlučne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Finske i Ukrajine. Podsjetimo, na popisu neće biti ozlijeđenih Subašića i Kovačića te, naravno, onih kojih nema otprije, Ćorluke, Pjace i Jedvaja. S tim da će se na popisu možda naći Subašić, s obzirom na to da je izbornik najavio da će ga čekati do posljednjeg trenutka.

Popis je trebao biti objavljen jučer, ali je izbornik ipak odlučio pričekati još 24 sata ne bi li prikupio sve moguće informacije o zdravstvenom stanju svih igrača koji su mu u fokusu. No nema nikakvog problema, dan prije ili poslije ne mijenja stvari. Čačić će, naravno, pozvati sve one koji su već sudjelovali u ovom ciklusu kvalifikacija, ali moguće je da u posljednji trenutak ipak pozove i neko novo ime.

Upravo je zato objava kandidata i odgođena za jedan dan; kad sve informacije bude imao na stolu, Čačić će imena reprezentativaca obznaniti javnosti.

Rezultati by SofaScore

Linker
14. travanj 2024 17:20