Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
KVALIFIKACIJE ZA RUSIJU

VJERA U ODLAZAK NA SVJETSKO PRVENSTVO JE TU, ALI JE NA STAKLENIM NOGAMA Mario Pašalić: 'Već smo se dvaput opekli, sada moramo biti pravi!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2017. 13:44

Mario Pašalić i Antonio Milić složni su u ocjeni da Hrvatska kroz naredne dane može osigurati željeni plasman na Svjetsko prvenstvo. Uoči sraza s Finskom na riječkoj Rujevici te s Ukrajinom u Kijevu, Mario Pašalić ističe kako Hrvatska mora gledati isključivo na sebe i svoje rezultate.

"Svi imamo isti cilj, plasirati se na Svjetsko prvenstvo. Prvi smo na tablici i sve je u našim rukama, s dvije pobjede sigurni smo putnici za Rusiju. Imamo kvalitetu za to, premda smo se već dva puta opekli. Sada moramo biti pravi, pokazati ono što znamo i budemo li pravi mislim da neće biti problema", izjavio je.

"Imamo dosta problema s ozljedama, no Hrvatska je uvijek imala mnogo kvalitetnih igrača. Tko god bude igrao, dostojno će zamijeniti one koji nedostaju. Meni je u Spartaku odlično, igram u kontinuitetu, dobro smo krenuli u novu sezonu. Dobri su nam i rezultati u Ligi prvaka, samo se još moramo vratiti na potrebnu ligašku razinu", dodao je Pašalić.

Među Vatrenima je debitant Antonio Milić iz belgijskog Oostendea.

"Osjećaj je fenomenalan, veliko je zadovoljstvo biti među ovakvim igračima te nestrpljivo čekam početak treninga. Ujedno ću vidjeti i neke stare prijatelje iz klubova, jako sam sretan. Iskreno, nisam očekivao poziv s obzirom da smo prilično loše startali u prvenstvu. Nemam očekivanja oko mjesta u sastavu, na meni je raditi i trenirati, a sve ostalo bit će plus za mene", jasan je bio Milić.

"Svi od nas očekuju pobjede i mislim da to možemo ostvariti. Prvo treba pobijediti Finsku, tu smo favoriti, a onda u Kijevu - što bude. Nadam se da ćemo otići u Rusiju", završio je.

Linker
20. travanj 2024 05:08