AK BijuRaj/Getty Images / Getty Images
POVRATAK U VRH

DUGO SMO SLUŠALI PRAZNE PRIČE, ALI SADA JE BILO DOSTA! Europski velikan slaže mega-momčad: Napadački tandem bit će strah i trepet za sve

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2017. 01:05

Talijanski velikan Milan ima velike ambicije za sljedeću sezonu. Svježi kineski kapital je ušao u klub, dva pojačanja već su dovedena, a spominju se još neka.

Kao prvi na listi želja figuriraju Andrea Belotti iz Torina te Diego Costa iz Chelseaja koji bi činili zaista zastrašujuć napadački tandem iako ne bi bili nimalo jeftini.

Milan je nedavno potpisao s Mateom Musacchijem i Franckom Kessiejem. Musacchio je pouzdani 26-godišnji stoper pristigao iz španjolskog Villarreala za 18 milijuna eura, a Kessie je veznjak kupljen od Atalante za 30 milijuna eura.

Belotti je napadačka senzacija Serie A s 26 golova u prvenstvu, a koštao bi oko 70-80 milijuna eura. Sve je češće član reprezentacije Italije s osam nastupa i tri pogotka.

Costa je otpisan u Chelseaju, a igračev agent Jorge Mendes se sastao sa čelnicima Milana u Cardiffu nakon finala Lige prvaka prije nekoliko dana.

- Moj odnos s menadžerom nije bio dobar i više ne računa na mene - rekao je Costa o odnosu s Conteom.

Dodajmo i da je danas potpisao lijevi bočni Ricardo Rodriguez, dosadašnji član njemačkog Wolfsburga.

Milan puca visoko što će svakako razveseliti njihove navijače, tim više što su najave iz prethodnih sezona uglavnom bile neispunjene. Ovaj slavni klub, bivši europski prvak, je primjerice proteklo prvenstvo završio na šestom mjestu, godinu ranije su bili sedmi, a godinu prije toga tek deseti. Vrijeme je za iskorak i povratak na stare staze slave.

Linker
27. travanj 2024 00:00