Pier Marco Tacca/Getty Images / Getty Images
PRED ZNAČAJNIM ISKORAKOM

ISTINSKO OTKRIĆE SERIE A PRED UNOSNIM TRANSFEROM Od vlastitog kluba napravio najveći hit pa zagolicao maštu europskim 'teškašima'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 09. ožujak 2017. 18:06

Iako ima tek 20 godina i iako nije bio poznat široj javnosti sve do prije nekoliko mjeseci, Franck Kessie iz Atalante, koja zauzima neočekivano visoko peto mjesto i pravi je hit prvenstva, privlači sve veću pažnju vrlo jakih klubova diljem Europe. U redu već stoje Roma, Chelsea i Paris SG.

Lista zainteresiranih mogla bi prilično nabujati do ljetnog prijelaznog roka, no prvi konkretni koraci oko Kessiejeva odlaska su poduzeti: vodstvo Atalante je razgovaralo s Rominim i navodno su se 'našli' na iznosu od 40 milijuna eura za odštetu. Čudesan podatak kada se zna da je do prošlog ljeta igrao u drugoj ligi braneći boje Cesene, kao igrač na posudbi.


FRANCK KESSIE _ Atalanta _ Goals, Skills... by FootballAndNothingMore

Zasad je nepoznato što o svemu kaže 20-godišnjak, po vokaciji zadnji vezni (15 nastupa za reprezentaciju Obale Bjelokosti), ali prema nekim tvrdnjama, već se dogovorio s Romom. Ipak, ništa nije potvrđeno i tek treba vidjeti koliko je istine u ovome.

Također, Chelsea i Paris SG bi uskoro mogli izvisiti svoje ponude za Bjelokošćanina, a poznavajući njihove financijske gabarite, ne bi bilo čudno da ponude i više od spomenutih 40 mil. eura. Zasad se mahom radi o špekulacijama, ali jedno je gotovo sigurno – Franck Kessie neće još dugo ostati u Atalanti.


Franck Kessie Goal vs Empoli (1-1) by wfproductions

BERGAMO, ITALY - SEPTEMBER 11:  Franck Kessie of Atalanta BC celebrates his first goal to make it 2-1 during the Serie a match between Atalanta BC and FC Torino at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on September 11, 2016 in Bergamo, Italy.  (Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)
Pier Marco Tacca/Getty Images / Getty Images

Linker
18. travanj 2024 05:37