Paolo Bruno/Getty Images / Getty Images
VRLO JASNI STAVOVI

LEGENDARNI I TROFEJNI TRENER IZJAVOM 'DOTUKAO' GROGIRANE VELIKANE Pariški debakl, pa onda ovo: 'Barcelona je 'mrtva', naslijedit će ih...'

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 17. veljača 2017. 19:51

Trofejni trener Arrigo Sacchi tvrdi da je Barcelona - prošlost, a pronašao im je i nasljednike.

Barcelona je poražena od PSG-a 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i gotovo je sigurno da neće vidjeti četvrtfinale, a Sacchijevo iskusno oko predviđa daljni tijek zbivanja na međunarodnoj sceni.

- Barcelona je 'mrtva', a novi suveren će biti Real Madrid. No, postoji prostor za još neke klubove koji bi mogli ravnopravno igrati s Realom, a to je, prije svih, Juventus - izjavio je 70-godišnji stručnjak, inače dvostruki osvajač Lige prvaka (Milan, sezone 1988/89 i 1989/90).



Za razliku od kasnih 80-ih kada su 'Rossoneri' bili dominantna sila u Italiji i šire - danas su vremena posve drugačija: 'Stara Dama' je vlasnik pet uzastopnih naslova prvaka i kako stvari stoje, to se neće uskoro promijeniti.


23.05.1990 - 1989-1990 European Champion Clubs... by macanilari

- Juventus stalno napreduje. Mislim da imaju podjednake šanse za osvajanjem Lige prvaka kao i Real. Njihova snaga je u tome što imaju jasne ideje, a trener Max Allegri je pametan, sposoban i efikasan, dok igrači jako dobro shvaćaju njegove instrukcije - zaključio je Arrigo Sacchi iako je ranije znao izražavati skepsu prema Allegriju.

Linker
18. travanj 2024 21:50