Ivan Strinić
 Francesco Pecoraro/Getty Images
PORUČILI PUTWM TWITTERA

NAPOLI PROGLASIO SILENZIO STAMPA SPORTSKIM NOVOSTIMA ZBOG INTERVJUA SA STRINIĆEM Naš novinar ponudio objašnjenje cijelog 'slučaja'

Putem Twittera iz Napolija su proglasili 'silenzio stampa' Sportskim novostima
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 13. prosinac 2016. 20:27

S obzirom da mnogi klubovi traže da se intervju s igračem može obaviti samo uz odobrenje glasnogovornika to nam nije nimalo strano. No, iznenadilo je jučer priopćenje Napolija koji je Sportske novosti prozvao užasno neprofesionalnim medijem, čak je intervju koji je ovaj autor obavio s Ivanom Strinićem prozvao privatnim razgovorom.

Dakle, bilo je točno ovako, nakon ždrijeba parova Lige prvaka, u 12.56, poslao sam poruku Ivanu Striniću "Možeš li mi prokomentirati ždrijeb Lige prvaka“? On je nazvao u 13.09, razgovarali smo 6 minuta i 34 sekunde, na kraju je kazao:

- Daj samo pošalji intervju u klub na mail koji sam ti zadnji put dao, da glasnogovornik vidi.

Dakako da sam se na to učinio. Na adresu koja glasi na ime Guido Baldari, koju mi je Strinić dao, na engleskom jeziku objasnio sam tko sam, za koga radim, da sam napravio kraći intervju sa Strinićem i da ga šaljem jer je Strinić to od mene tražio. Intervju sam poslao u privitku.

Do 20 sati kad u Sportskom novostima zaključujemo prvo izdanje, pa niti bilo kad kasnije, nije stigao nikakav odgovor. I intervju smo objavili. Uostalom, niti sam Napoli koji je uveo silenzio stampa Sportskim novostima nije iznio primjedbe na sadržaj intervjua.

Linker
19. svibanj 2024 13:04