Marco Luzzani/Getty Images
PIŠU TALIJANI

SKANDALOZNI DETALJI 'RATNOG STANJA' U SVLAČIONICI JUVEA Došlo je do fizičkog sukoba, pa izbacivanja iz momčadi, a onda je šef zagrmio: Ili on ili ja!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2017. 13:49

O sukobu unutar Juventusove svlačionice talijanski su mediji puno pisali, a sada Gazzetta dello Sport otkriva nove detalje sukoba između trenera Massimiliana Allegrija i braniča Leonarda Bonuccija.

Ugledni talijanski dnevnik tvrdi da je između spomenutog dvojca nakon 4:1 pobjede protiv Palerma 17. veljače došlo do fizičkog okršaja. Navodi se kako su Allegrija i Bonuccija morali razdvajati suigrači i da je trener iste večeri nazvao generalnog direktora Bepea Marottu i tražio da se stopera kazni.

Međutim, to nije sve, nova svađa uslijedila je na trening igralištu Juventusa, a ovoga puta svjedočili su joj Marotta i klupski dopredsjednik Pavel Nedved.

Gazzetta tvrdi da su iz kluba željeli kazniti i Allegrija i Bonuccija, ali kako se trener prijetio da će otići kazna je stigla tek na adresu iskusnog stopera koji je propustio prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Porta. Allegri je tada navodno zagrmio: "Ili Bonucci ili ja!".

Linker
26. travanj 2024 14:39