Valerio Pennicino/Getty Images
'DOBIO JE UDARAC'

SLAVNI TRENER SE BEZ PARDONA ŠALI NA RAČUN MARIJA MANDŽUKIĆA 'Nemojte mu to slučajno reći, naljutit će se na vas...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. listopad 2017. 19:08

Nakon reprezentativne stanke ovog je vikenda na rasporedu 8. kolo talijanskog nogometnog prvenstva.

Aktualni prvak Juventus u subotu dočekuje četvrtoplasirani Lazio, a uoči derbija presicu je održao trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Na njoj se dotaknuo zdravstvenog stanja Marija Mandžukića, napadača hrvatske reprezentacije koji je još na Rujevici protiv Finske dobio neugodan udarac i neko je vrijeme bio pod upitnikom za nastup u Kijevu.

"Nemojte slučajno reći Mandžukiću da je ozlijeđen. Ako to napravite naljutit će se na vas. Dobio je udarac. Osjeća se dobro i ne mislim da je to bilo nešto ozbiljno na okupljanju s hrvatskom reprezentacijom. Trenirao je, može igrati i osjeća se zaista dobro", objasnio je dobro raspoloženi Allegri o 'dežurnm mrgudu' Juventusove momčadi ili 'Mister No. Goodu', kako ga popularno nazivaju u medijima.

O zdravstvenom stanju ostatka momčadi...

"Buffon će igrati sutra. Khedira se vraća, a Pjanić će biti na raspolaganju u srijedu, s njim ne želim riskirati. Marchisio radi djelomično s momčadi, a što se De Sciglija i Howedesa tiče trebat će vremena. Isto vrijedi za Pjacu".

Lazio je pobijedio Juventus u Superkupu na startu sezone s 3:2. Juventus se tada vratio nakon zaostatka 0:2, da bi na samom kraju primio i treći gol i ostao bez titule.

"Ne smijemo im dozvoliti kontranapade. U Rimu smo jako dobro stajali u prvih 15-ak minuta, a onda smo im dozvolili par kontranapada, a oni su jako dobri na otvorenom terenu. Oni su jako dobro organizirana momčad s dobrim trenerom i bit će to teška utakmica", zaključio je Allegri.

Linker
19. travanj 2024 22:42