Getty Images
O TOME SE PRIČA

SRPSKI NOVINAR LAŽIRAO INTERVJU S MANDŽUKIĆEM O SVAĐI U JUVENTUSOVOJ SVLAČIONICI, HRVATSKI AS SVE DEMANTIRAO 'Ovo je lažno, izmišljen je razgovor...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. srpanj 2017. 19:42

Mario Mandžukić otkrio je detalje o incidentu u svlačionici Juventusa uoči finale Lige prvaka protiv Real Madrida. Barem se tako činilo. Ubrzo se oglasio sam hrvatski napadač i demantirao da je tako nešto izjavio.

Konkretno riječ je o sukubu Leonarda Bonuccija i Danija Alvesa, a zanimljivo je kako su oba igrača na kraju napustila Torino ovog ljeta.

"Želim intervenirati kako bih utišao glasine o lošoj atmosferi unutar Juventusove svlačionice. Bonucci i Dani Alves su stvorili taj kaos i srećom s njihovom prodajom sve će se opet smiriti", Mandžukićeve riječi citira spaziomilan.it, a prenijeli su ih i ugledni talijanski portali poput Football Italije. Mandžukić je navodno intervju dao srpskom novinaru Darku Meznoviću.

"Oni su se posvađali tijekom finala i to jednostavno zato jer su imali dijametralno suprotne osobnosti. Leo i Dani bi se svađali stalno i na dan finala jednostavno smo gledali jednu od njihovih mnogih drama. Čim smo ušli u svlačionicu svi su to tretirali kao normalnu utakmicu, kao da treba osvojiti tri boda ili se tako činilo. Zato smo očekivali da Dani Alves napravi svoju uobičajenu stvar i pustio groove glazbu u svlačionici. Ovoga puta nije tu stao nego je pretjerao. Odvrnuo je Samba de Jameiro do daske kao da želi da nam bubnjići popucaju i onda je počeo plesati kao da sutra ne postoji. Mislio sam da se glupo ponaša, ali ignorirao sam ga i otišao sam do svog ormarića. Leo nije jer je njemu Liga prvaka bila opsesija", nastavlja Mandžukić.

"Leo je prišao Daniju i rekao da će mu polomiti noge u tri sekunde ako ne ugasi glazbu. Očito je svađa eruptirala i nastavila se sve dok Dani Alves nije rekao da će i ako izgubi finale Lige prvaka imati tri naslova u svojim vitrinama, a Bonucci neće imati nijedan. U tom trenutku svi su se okrenuli. Ja sam osvojio Ligu prvaka, ali nikad ne bih tako nešto rekao. Nismo smjeli o tome ni razmišljati. Tada je Leo zgrabio Danija za grlo i kada ga se spremao udariti Allegri i razdvojio ih. Tada je Allegri zauzeo stav vođe i rekao da ga nije briga tko je započeo, ali da će na kraju obojica izletiti. To je bila najmudrija odluka. Sada smo ponovno mirna i homogena momčad. Nitko ne prigovara i ne žali se na Leovo prigovaranje ili Alvesov kaos", dodao je Mandžukić.

Nakon što je lažni intervju osvanuo u javnosti Mandžukić se oglasio putem Instagrama. Objašnjava da je sve navedeno neistinito i da su njegove riječi izmišljene.

Mi stanno attribuendo parole che non ho MAI detto riguardo a Dani e Leo. La gente che mi conosce sa che non sono il tipo che parla alle spalle. Se devo dire qualcosa la dico in faccia e di sicuro queste non sono MIE parole. Tranquilli ragazzi e' un fake Words have been attributed to me regarding Dani and Leo. I have NEVER said such things. Who knows me knows that I never talk behind anyone's back. If I have to say something I always speak face-to-face and those where NOT my words Don't worry guys, FAKE Izmišljen je razgovor sa mnom vezan za Danija i Lea. NIKADA nisam izjavio takvo nešto. Tko god me poznaje zna da nikada ne govorim ljudima iza leđa. Ako imam nešto za reći uvijek to kažem u lice, a ovo nisu moje riječi. #forzajuve #finoallafine #mm17

A post shared by Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official) on

"Ne brinite se ljudi, ovo je lažno. Izmišljen je razgovor sa mnom vezan za Danija i Lea. Nikada nisam izjavio tako nešto. Tko god me poznaje zna da nikad ne govorim ljudima iza leđa. Ako imam nešto za reći uvijek to kažem u lice, a ovo nisu moje riječi", napisao je Mandžukić na svom Instagram profilu.

Podsjećamo, Alves je ovog ljeta prešao iz Juventusa u PSG, dok će Bonucci karijeru završiti u Milanu.

Linker
25. travanj 2024 08:24