Ivan Jurić
 Giuseppe Bellini/Getty Images
PRIZNALI VELIKU POGREŠKU

TO U VRHUNSKOM NOGOMETU JOŠ NIJE ZABILJEŽENO Dva mjeseca im je trebalo da shvate kakvu su glupost napravili: Hrvat koji je dobio otkaz vraćen na posao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2017. 13:59

Hrvatski strateg Ivan Jurić (41) vraća se na klupu Genoe samo dva mjeseca nakon što mu je predsjednik Enrico Preziosi uručio otkaz. Nakon osam mjeseci u svojem prvom mandatu na klupi Genoe, Jurića je glave došlo nekoliko poraza u nizu, a sada se ista stvar dogodila i njegovom nasljedniku Andrei Mandorliniju.

Četiri poraza, jedan remi i samo jedna pobjeda bili su dovoljni da u Genoi shvate kako su napravili veliku pogrešku kada su Juriću uručili otkaz. Hrvat je odlično krenuo u sezonu kada je redom rušio velikane, potom je zaredao s nekoliko slabijih rezultata, ali možda je glavni krivac za takav rapslet bila uprava kluba koja se u jednom trenutku riješila nekliko vrlo važnih igrača i potom dovela čak desetoricu novih.

Podsjećamo, Juriću je otkaz uručen 20. veljače nakon što je Genoa poražena od davljenika Pescare, a samo dva mjeseca nakon 'razlaza', Hrvat bi u popodnevnim satima trebao odratiti svoj prvi trening nakon povratka.

Valja napomenuti kako Genoa nakon 31 odgirana kola ima 29 bodova i trebala bi relativno mirno dočekati kraj sezone.

Linker
24. travanj 2024 23:34