Ante Budimir
 Maurizio Lagana/Getty Images
ZAIGRAO I MARKO ROG

VIDEO: HRVAT KREIRAO IZNENAĐENJE DANA U ITALIJI Pogledajte gol bivšeg napadača Intera i Lokomotive u hrvatskom okršaju Serie A

Piše: HinaObjavljeno: 29. listopad 2017. 18:26

Nogometaši Napolija i Lazija ubilježili su pobjede u 11. kolu Serie A, dok je bivši igrač zaprešićkog Intera i Lokomotive Ante Budimir postigao svoj prvi gol za Crotone i sudjelovao u 2:1 pobjedi protiv favorizirane Fiorentine.

Budimir je svoj prvijenac postigao u 17. minuti susreta i najavio iznenađenje, a Trotta je samo dvije minute kasnije povećao na 2:0, a momčad iz Firence je smanjila u 44. minuti preko Benassija.

Budimir je igrao do 79. minute, dok je Milan Badelj odigrao cijeli susret kod Fiorentine.

Napoli je je zadržao vrh ljestvice domaćom pobjedom protiv Sasuola od 3-1, pa Napolitanci i dalje imaju tri boda više od Juventusa i Lazija. Allan, Callejon i Mertens bili su strijelci za Napoli, za koji je Marko Rog igrao od 76. minute.

I Lazio je zadržao niz pobjeda "demoliravši" s 5-1 u gostima novoga prvoligaša Beneventa, koji još uvijek, ni nakon 11 kola, nema nijedan bod. Rimljani su već nakon prvog dijela vodili s 3-0, a s devetom pobjedom su samo na tri boda od lidera Napolija.

Udinese je s 2-1 pobijedio u Udinama Atalantu, a Andrija Balić i Stipe Perica su ostali na klupi domaćina. Sampdorija je Genovi s 4-1 slavila protiv Chieva, a Ivan Strinić je odigrao svih 90 minuta za domaćina. Novi prvoligaš SPAL je u Ferrari došao do minimalne pobjede (1-0) nad Genoom koju vodi naš Ivan Jurić.

Navečer igraju Torino i Cagliari.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
27. travanj 2024 01:39