Reuters / Phil Noble Livepic
KAKAV HRVATSKA IMA NAPAD

VIDEO: SJAJAN POČETAK SEZONE HRVATSKIH ZVIJEZDA Mario Mandžukić majstorski zabio iz prvog dodira s loptom!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2017. 20:20

Nakon Andreja Kramarić, zabio je i Mario Mandžukić! Sjajno su napadači hrvatske reprezentacije ove subote otvorili novu sezonu u prvim utakmicama njemačke i talijanske lige.

Andrej Kramarić zabio je za 1:0 pobjedu Hoffenheima protiv Werdera, a Mario Mandžukić načeo je Cagliari u 1. kolu Serie A.

Na startu nove sezone branitelj naslova Juventus je u subotu na svom stadionu svladao Cagliari s 3:0, a hrvatski napadač koji je odigrao cijeli susret, u 12. minuti je volejem doveo domaćine u vodstvo, praktički u prvom dodiru s loptom.

Pogledajte majstorski potez hrvatskog napadača.


Mario Mandzukic SUPER GOAL HD - Juventus 1-0...

Za Juventus su još zabili i Paulo Dybala (45+2) te Gonzalo Higuain (66). Marko Pjaca, koji je nedavno počeo s treninzima nakon ozljede koljena, nije bio u sastavu Juvea.

Duje Čop, koji je za Cagliari igrao do 81. minute, pružio je solidnu partiju te je izborio penal, kojeg u 39. minuti nije iskoristio Diego Farias.


Andrej Kramaric Goal HD - Hoffenheim 1-0 Werder...

Napoli se poigrao s Veronom, Rog opet na klupi

U drugom susretu nove sezone talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je kao gost svladao povratnika u Serie A Veronu sa 3-1 (2-0).

Napolitanci su poveli sa 3-0 pogocima Souprayena (32-ag), Milika (39) i Ghoulama (62), da bi na konačnih 1-3 smanjio Pazzini (83-11m).

Marko Rog ostao je na klupi Napolija, dok Ivan Strinić nije konkurirao za nastup u Veroni.

Ukrajina: Asistencija Srne u pobjedi Šahtara

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna bio je asistent za prvi pogodak Šahtara iz Donecka koji je u susretu 6. kola ukrajinskog prvenstva kao domaćin u Harkivu svladao gradskog rivala Olimpik sa 2-0 (1-0).

Srna je asistirao Ferreyri u 20. minuti za vodstvo "rudara", a na terenu je proveo svih 90 minuta.

Šahtar je ovom pobjedom zasjeo na vrh ljestvice sa 15 bodova, dva više uz utakmicu više od drugog Dinama iz Kijeva koji će u nedjelju ugostiti Stal. Olimpik je treći sa 11 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
21. travanj 2024 21:14