REUTERS/Giorgio Perottino / REUTERS
PRAVA DRAMA DO SAMOGA KRAJA

VIDEO: ŠOKANTAN DERBI HRVATA U ITALIJI Čudesni tinejdžer spašavao nemoguće, sudac odlučio pobjednika spornom odlukom u zadnjim sekundama!

Piše: HinaObjavljeno: 10. ožujak 2017. 23:53

Talijanski nogometni prvak Juventus ostvario je 31. uzastopnu domaću pobjedu u Serie A svladavši Milan sa 2-1 (1-1) u prvoj utakmici 28. kola.

Juventus je poveo golom Benatije u 30. minuti, na 1-1 poravnao je Bacca u 43., a pobjednički niz na svom stadionu Juventus je produžio u sedmoj minuti sudačke mnadoknade kada je Dybala iskoristio 11-erac koji je dosuđen zbog igranja rukom De Sciglija.

Marko Pjaca igrao je za Juventus do 89. minute, dok je Mario Pašalić bio na terenu u dresu Milana do 71. minute. Mario Mandžukić nije konkurirao za nastup u dresu Juventusa. U gostujućoj momčadi se istaknuo 18-godišnji vratar Donnarumma s cijelim nizom bravuroznih intervencija kojima je držao Milan u igri do samoga kraja, ali 11-erac nije mogao obraniti. Pjaca je igrao vrlo dobro i šutirao nekoliko puta, ali nije bilo preciznosti u završnici akcija.

Vodeći Juventus sada ima 70 bodova, 11 više uz utakmicu više od druge Rome i 13 od trećeg Napolija, dok je Milan sedmi sa 50 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. travanj 2024 10:27