REUTERS/Giorgio Perottino / REUTERS
TEŠKO PODNIO BOLAN PORAZ

VIDEO: UZBURKANE STRASTI I UŽARENE GLAVE NAKON KONTROVERZNE POBJEDE Pogledajte kako je Pašalićev suigrač napao suca!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2017. 10:27

Juventus je pobijedio Milan 2:1 u derbiju Serie A pogotkom u 96. minuti iz dvojbenog jedanaesterca, a glavni sudac utakmice Davide Massa zamalo je i fizički napadnut zbog svoje odluke.

Nogometaš Milana Carlos Bacca nasrnuo je na nj nekoliko minuta po završetku susreta, a potpuni incident spriječili su upravo ljudi iz milanske momčadi, među kojima i trener Vincenzo Montella.

Baš je Montella osudio Baccin ispad.

- Svatko ima svoju interpretaciju, a ja bih se želio ispričati za situaciju koja se dogodila na kraju, to je neoprostivo - izjavio je Montella koji razloge poraza, zanimljivo, nije htio tražiti u sucu iako je slobodno mogao.

- Draže mi je ne govoriti o sucima, iako je to u ovakvim trenucima jako teško. Željenje nas neće odvesti nikamo, beskorisno je. Moramo se fokusirati, smiriti i prihvatiti činjenicu da i suci griješe, možemo se samo nadati da će te pogreške ići nama u korist.. Zašto smo toliko iza Juventusa? Jer oni uvijek pobijede, a mi ne. Jer oni imaju veliku momčadi mentalitet koji dolazi kada se navikneš pobjeđivati. Mi radimo na tome i nadamo se da ćemo napredovati - završio je Montella.

Linker
23. travanj 2024 08:33