Emilio Andreoli/Getty Images
NEMA KRAJA CRNOJ SERIJI

VIDEO:BROZOVIĆ 'POČAŠĆEN' GROMOGLASNIM ZVIŽDUCIMA, JURIĆ U PROBLEMIMA Pogledajte kako su navijači okrenuli leđa svojim 'ljubimcima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2017. 17:22

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 36. kola Serie A između Intera i Sassuola na San Siru navijači su zvižducima i uvredama popratili svoje 'ljubimce'.

Završilo je 2:1 pobjedom Sassuola, pa je tako Inter upisao četvrti uzastopni poraz.

Navijači su tijekom cijelog ogleda zvižducima častili Interovu momčad, a u nekoliko navrata posebno su se glasni zvižduci čuli na račun Marcela Brozovića koji je odigrao vrlo slabo.

U jednom trenutku navijači Intera razvili su transparekt na kojem je pisalo: 'Pošto ne zaslužujete našu podršku, pozdravljamo vas i idemo na ručak". Nakon toga su napustili stadion.

Dogodilo se to u trenucima kada navijači još nisu znali da će Inter upisati novi poraz, što se na kraju dogodilo. U zadnjih osam kola osvojili su svega dva boda i ostali bez Europe.

Kako, bilo Brozović i Ivan Perišić su odigrali svih 90 minuta, a Inter se nakon 36 kola nalazi na razočaravajućem osmom mjestu s 56 osvojenih bodova.

U 36. kolu Talijanske lige Napoli je s čak 5-0 slavio kod Torina, Inter je doma izgubio od Sassuola (1-2), dok se dva kola prije kraja zakomplicirala situacija oko trećeg putnika u Drugu ligu.

Napoli je prohujao Torinom, engelski vratar Joe Hart je čak pet puta vadio loptu iz mreže, a Napolitanci sada na drugom mjestu imaju dva boda više od Rome, koja večeras igra s Juventusom. Dvostruki strijelac za Napoli bio je Callejon, Marko Rog je ušao u igru u 66. minuti, a Ivan Strinić je ostao na klupi.

Dva kola prije kraja nazire se drama u borbi za ostanak jer je Crotone pobijedio, a Empoli i Genoa izgubili. Crotone je doma s 1-0 slavio protiv Udinesea, za koji su od 61. minute nastupili Stiper Perica i Andrija Balić, a kalabreška momčad sada zaostaje samo bod za Empolijem te dva boda za Genoom. Empoli je neočekivano izgubio kod Cagliarija s 2-3, a gostujući sastav je promašio i jedanaesterac, dok je Genoa našega Ivana Jurića još neočekivanije poražena od već ispaloga Palerma (0-1).

Crotone je još uvijek u najgoroj situaciji jer još mora igrati s Juventusom i Laziom, Genoa ide na Torino i Romu, a Empoli igra s Atalantom i Palermom.

----------------------------------------------------------------------------------

Sampdoria 1 Fabio Quagliarella 11

Chievo Verona 1 Roberto Inglese 46

- - -

Palermo 1 Andrea Rispoli 13

Genoa 0

- - -

Bologna 3 Mattia Destro 8,90+1, Federico Di Francesco 48

Pescara 1 Jean-Christophe Bahebeck 24

- - -

Cagliari 3 Marco Sau 7, Diego Farias 17,45

Empoli 2 Miha Zajc 79, Massimo Maccarone 85

- - -

Crotone 1 Marcus Rohden 18

Udinese 0

- - -

Torino 0

Napoli 5 Jose Callejon 7,76, Lorenzo Insigne 60, Dries Mertens 72, Piotr Zielinski 78

- - -

Inter Milan 1 Eder 70

Sassuolo 2 Pietro Iemmello 36,50

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. travanj 2024 22:20