REUTERS/Dominic Ebenbichler / REUTERS
'MOGAO BIH PRIČATI...'

'ŽALIM ŠTO SAM UOPĆE I DOŠAO U OVAJ KLUB, IZGUBIO SAM PUNO NA LJUDSKOJ RAZINI' Talijanska zvijezda razočarana napušta veliki europski klub

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2017. 01:21

Talijanski napadač Alessio Cerci (30) je prije nekoliko dana potpisao za Hellas Veronu nakon neuspješne epizode u madridskom Atleticu.

Cerci je u Atletico stigao 2014. godine iz Torina za 15 milijuna eura, ali nikada se nije snašao u momčadi Diega Simeonea i odigrao je svega 11 utakmica u tri godine.

- Žao mi je što sam uopće došao u taj klub. Htio sam napraviti korak više u karijeri i igrati Ligu prvaka, ali nažalost moram reći da sam puno izgubio, pogotovo na ljudskoj razini. Mogao bih pričati o nekim stvarima tamo, ali radije ću šutjeti - razočarana je talijanska zvijezda, doduše, pomalo ugađenog sjaja nakon obećavajućeg početka u Italiji.

Upisao je 14 nastupa za reprezentaciju svojevremeno, ali danas teško može konkurirati. Iako mu na sportskom planu ne ide, tješi ga činjenica da je privatno sve bolje i bolje.

- Dobio sam sina prije šest mjeseci i to mi znači neizmjerno puno. On mi je ublažio bo sportskih krahova - rekao je Cerci stranim medijima.

Linker
26. travanj 2024 10:48