youtube screenshot
KAKVA PRIČA

SIN ZABIO ZA POBJEDU U DERBIJU, LEGENDARNI OTAC GA ODMAH OTKUPIO Jedan od najvećih nogometaša u susjedstvu iskeširao 250.000 eura za svog juniora

Piše: HinaObjavljeno: 28. veljača 2017. 17:43

Sportski direktor mariborskog prvoligaša i nekadašnji slovenski reprezentativac Zlatko Zahovič brzo je reagirao nakon što je njegov sin Luka u subotu na derbi utakmici s ljubljanskom Olimpijom postigao odlučujući gol, te već drugi dan otkupio njegov ugovor sa nizozemskim Heerenveenom za 250.000 eura.

Mlađi Zahovič potpisao je za Nizozemce 2015. godine, a u Mariboru je od početka sezone bio na posudbi, no u subotu je dobro igrao, pa je slavniji otac, nekadašnji golgeter, zaključio da se odlično razvija i već drugi dan isplatio Heerenvvenu predviđenu odštetu za prekid ugovora, pišu slovenski sportski mediji.

Pobjedom od 1:0 golom Luke Zahoviča u zadnjim minutama utakmice u mariborskom "Ljudskom vrtu", u prvom kolu nastavka prvenstva, nogometaši Maribora pobjegli su tri boda glavnom konkurentu iz Ljubljane.

"U derbijima može biti tehničkih pogrešaka, ali ne i taktičkih i mi ih nismo napravili", komentirao je nakon susreta stariji Zahovič koji sportsku i kadrovsku politiku kluba na Dravi kao direktor vodi od 2007.

U tom je razdoblju u svim natjecanjima Maribor s Olimpijom odigrao 38 utakmica od kojih je u 22 pobijedio, u šest izgubio, dok je 12 puta rezultat bio neodlučen.

Linker
23. travanj 2024 22:29