ČITAJTE U UTORAK U SN

Stanić ekskluzivno za SN: Kakvu smo lekciju dobili od Čačića i Vatrenih, a nismo je zaslužili

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 27. lipanj 2016. 23:55

Proslavljeni Vatreni, strijelac prvog gola za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu '98. upravo u Lensu, gdje smo sada nastradali od Portugala, napisao je otvoreni, iskreni svoj pogled na Euro i dotaknuo se svega što smo proživljavali posljednjih dvadesetak dana.


Što su nam to pokazali Vatreni i Čačić, kakvu smo lekciju dobili od njih, pita se Stanić.
"Iskazali su osobine i karakter kakav velikoj većini u Hrvatskoj nedostaje, svi mi pasivni huligani dobili smo lekciju kakvu nismo očekivali, a još manje zaslužili...", piše otvoreno Mario.


U svojevrsnom otvorenom pismu cijeloj hrvatskoj javnosti, Stanić bez okolišanja proziva bivše i buduće izbornike, analitičare, kritičare, političare, huligane na tribinama i huligane u odijelima, huligane u državnim institucijama i huligane u medijima...


"Odgovorno tvrdim, ova generacija koju svi pokušavamo razjeb..., odigrala je četiri turnirske utakmice kao nikad nitko prije njih, uključujući i nas brončane...", izravan je Stanić.


Cijeli tekst koji će prostresti cijelu nogometnu i društvenu scenu u Hrvatskoj pročitajte u Sportskim novostima od utorka, 28. lipnja!

Ekskluzivni intervju za SN dao je i mladi lav, naš 'Ferrari koji je ostao u garaži' Marko Pjaca i odgovorio kako je primio da utakmicu odluke s Portugalom sjedi na klupi do drugog produžetka...
- Neugodno mi je što sam ja sad ispao razlog zbog kojeg se proziva izbornika....

Linker
16. travanj 2024 15:46