youtube
POHVALE I SAVJETI

SVI U HRVATU VIDE NOVU ZVIJEZDU 'Pjaca će postati veliki igrač, ali jedno je igrati u hrvatskoj ligi gdje su slabiji suparnici, a drugo u Italiji'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. veljača 2017. 17:40

Juventus nije imao težak posao u uvodnom dvoboju 25. kola talijanske Serie A, te je na svom stadionu svladao Palermo 4:1.

Sve je praktički bilo riješeno u prvom poluvremenu kada su pogađali Marchisio u 13. i Dybala 40. minuti. U 63. minuti Higuain pogađa za 3:0, a svoj drugi gol Dybala je postigao u 89. minuti. Počasni gol za goste da je Čočev usudačkoj nadoknadi.

Marko Pjaca je startao od prve minute u dresu Juventusa. Mario Mandžukić pak zbog kartona nije kandidirao za sastav lidera, koji sada ima 63 boda, odnosno 10 više od drugoplasirane Rome.

- Pjaca mora napredovati, što će mu doći s iskustvom, dajmo mu vremena i postat će velik igrač. Vrlo je kvalitetan, ali jedno je igrati u hrvatskoj ligi, gdje su slabiji suparnici, a nešto sasvim drugo u Serie A. U talijanskoj ligi mora napredovati osobnošću, karakterom. U prvom je dijelu bio dobar, radio je neke sjajne stvari za momčad.

Linker
25. travanj 2024 14:34