Screenshot: Twitter
BLIŽI SE TRENUTAK POVRATKA

'TKO JE TAJ BRADONJA KOJI JE ZABIJAO?' Niko Kranjčar oduševio navijače Rangersa: 'Nedostajao mi je...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2017. 11:54

Ozljeda križnog ligamenta koljena udaljila je Niku Kranjčara od nogometnih travnjaka dobar dio sezone. Hrvatski veznjak trenutno je u trenažnom ritmu, a navijačima je dobar uvid na svoje sposobnosti dao na jednom od zadnjih treninga.

Glasgow Rangersi objavili su na svojoj Twiitter stranici Kranjčarov video s jednog od posljednjih treninga. Na njemu se vidi kako hrvatski veznjak nakon jednog duplog pasa zabija gol na skraćenom terenu uz post: 'Tko je taj bradonja koji je zabijao na treningu?'

Mnogi navijači Rangersa razveselili su se vidjevši Kranjčara u akciji, a njihovi komentari sugeriraju da će im biti itekako drago vidjeti ga ubrzo opet u akciji. U nastavku donosimo samo neke od njih:

"Nedostajao mi je.'

"Vidjeti Niku Kranjčara kako zabija u mrežu čini me tako sretnim."

"Dobro je vidjeti Niku Kranjčara ponovno u punom treningu. Ima ubojito dodavanje."

"Još samo osam do deset dana te dijeli brate."

Podsjećamo, Kranjčar se ozlijedio u listopadu prošle godine na treningu škotskog velikana. Bivšeg kapetana Dinama, ali i bivšeg nogometaša Hajduka iznijeli su s travnjaka na nosilima, a pretrpio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta. Iako se nagađalo da je za njega aktualna sezona završena, on se nada povratku do njezinog završetka.

Linker
20. travanj 2024 18:21