REUTERS
BOBMBA IZ LONDONA

TOPNICI SANJAJTE! TRANSFER KOJI BI MOGAO ZATRESTI OTOK Francuz ide po pojačanje u Manchester: Arsene Wenger otpisanu zvijezdu vraća u život!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. listopad 2016. 00:17

Jedan od najbokjih veznjaka svijeta, Yaya Toure do ove je sezone bio jedan od glavnih nogometaša Manchester Cityja, a dolaskom Pepa Guardiole neočekivano pao u drugi plan.

Katalonac se opasno posvađao s njegovim menadžerom što je drugim riječima značilo i udaljavanje iz momčadi, ali on je zapravo samo jedna od zvijezda u nizu koje su se našle na udaru tepmeramentnog trenera, a kao jedina opcija nameće se odlazak s Etihada.

Britanski navode kako je Toure odlučan u namjeri da ipak ostane i tako uzme i posljednju funtu iz jednog od najjačih ugovora na Otoku, ali kako stvari stoje sve bi mogao poremetiti Arsenal, koji ga želi u svojim redovima.

Već je od ranije poznato da je sjajni veznjak bio na meti Arsene Wengera, a sada su Topnici navodno veoma odlučni da ga dovedu na Emirates. Francuz smatra da je upravo on taj igrač koji bi svojim iskustvom odveo njegovu momčad prema naslovu.

Linker
26. travanj 2024 10:34