Reuters / Jean-Pierre Amet / REUTERS
ČVRST U SVOM STAVU

100 MILIJUNA EURA? NE, HVALA Monaco glatko odbio novu superbogatu ponudu iz Engleske za Kyliana Mbappea, Real za njega spreman 'razbiti' trio BBC

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. lipanj 2017. 11:15

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp svim silama želi dovesti Monacovog Kyliana Mbappea, ali klubu s Anfielda to zasad ne polazi za rukom.

Naime, engleski mediji navode kako je Monaco odbio već drugu ovoljetnu ponudu 'Redsa', ovoga puta u visini od 100 milijuna eura.

Vlasniku Monaca Dmitriju Ribolovljevu se nimalo ne žuri prodati klupskog dragulja za kojeg vjeruje da može dobiti i više od 100 milijuna eura.

Kao najveći favorit za Mbappeov transfer i dalje slovi Real Madrid, a navodno i sam igrač najviše teži transferu na Santiago Bernabeu, usprkos interesu klubova poput PSG-a, Arsenala, Manchester Uniteda.

Istovremeno je francuski l'Equipe objavio priču koja kaže da su predsjednik Reala Florentino Perez i Zinedine Zidane održali tajni razgovor s 18-godišnjakom, a navodno je francuski trener ćak rekao da je spreman razbiti popuratni tercet BBC (Benzema, Bale i Ronaldo), samo kako bi on stigao u Madrid.

Linker
20. travanj 2024 13:53