REUTERS/Michael Kooren / REUTERS
VELIKO MEĐUNARODNO IME

AKO NEĆE HNL ZVIJEZDA, HOĆE REKORDER SLAVNE REPREZENTACIJE Pronašli fantastičnu zamjenu Hrvatu, na pomolu senzacionalan transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. lipanj 2017. 01:06

Reprezentativac Nizozemske Wesley Sneijder nalazi se na meti talijanske Bologne, pišu talijanski mediji.

Bologna je prijateljski klub Montreal Imapcta u čijem se kontekstu spominjao Sneijder, inače otpisan u turskom Galatasarayu od strane hrvatskog stručnjaka Igora Tudora, pa Talijani vjeruju da mogu uvjeriti nizozemskog fantazistu.

Sneijder je inače rekorder slavne reprezentacije po broju nastupa, ima ih čak 131, uz 31 pogodak, a slijede ga velika imena poput Edwina van der Sara (130), Franka de Boera (112), Rafaela van der Vaarta (109) i tako dalje.

Zanimljivo, Bologna je bila zainteresirana za veznjaka Rijeke Filipa Bradarića, ali je on odbio prelazak, s tim da niti klub nije bio voljan prodati vrijednog igrača za bilo kakvu cifru. Za povremenog člana hrvatske reprezentacije tražili su 4.5 milijuna eura, što je talijanskom klubu bilo previše.

Naravno, Sneijder je ofenzivnije orijentiran igrač od Bradarića pa mu nije u punom smislu riječi 'zamjena', ali transfer je ipak interesantan i dolazi u danima nakon odbijenice s Rujevice.

Linker
26. travanj 2024 08:44