REUTERS/Sergio Perez
BIT ĆE TU SVEGA

BARCA KREĆE TROŠITI NOVAC OD NEYMARA, A PRVE EURE 'GURA' U BLAGAJNU NAJVEĆEG RIVALA Katalonci za mladog dragulja spremni platiti 80 milijuna eura?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2017. 23:00

Nakon što su prodali Brazilca Neymara za čudesnih 222 milijuna eura, u Barceloni su se sada okrenuli potrazi za njegovim nasljednikom. Kako prenose mediji u Španjolskoj u Barceloni su pokazali interes za dovođenjem Realovog Marca Asensia i za njega su spremni izdvojiti oko 80 milijuna eura koliko iznosi njegova odštetna klauzula.

Iako su se ranije spiominjali Dortumndov Ousmane Dembele i Liverpoolov Philippe Coutinho izgleda kako bi na Nou Campu voljeli vidjeti i ovog sjanog ofenzivca 'kraljevskog kluba'.

Španjolci vjeruju kako bi do ovog transfera moglo doći čisto iz razloga jer Asensio ne dobiva dovoljnu minutažu kod Zinedinea Zidanea. Asensio je jedan od najtalentiranijih mladih nogometaša Europe i ne treba čuditi da je i njegova odštetna klauzula toliko velika.

Ipak, Barcelona će morati dobro zapeti ukoliko želi ostvariti ovaj transfer jer je opće poznato kako ranije u povijesti nije bilo previše razmjena igrača između dva spomenuta kluba. Jedno je sigurno, a to je da se 'kraljevi' neće tako lako odreći svog mladog dragulja.

Linker
20. travanj 2024 21:23