David Ramos/Getty Images
TO BI BILA SENZACIJA

BARCELONA 'ŽRTVUJE' IVANA RAKITIĆA? Španjolci razotkrili lukavi plan katalonskog diva da vrati 'sina razmetnog'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2017. 12:44

U Barceloni su odlučni potpisati Arsenalovog mladog asa Hectora Bellerina ovog ljeta i 22-godišnji desni bek bit će jedna od glavnih meta katalonskog diva.

Nakon odlaska Danija Alvesa u Juventus prošlog ljeta u Barceloni nisu pronašli dostojnu zamjenu, a španjolski mediji već dulje vrijeme pišu kako je Bellerin taj koji bi trebao u nadolazećem periodu jurišati desnim bokom katalonskog diva. Sergi Roberto imao je nekoliko bljeskova, ali nije u potpunosti impresionirao ove sezone za razliku od Bellerina koji je u Arsenalu skupio 36 nastupa u svim natjecanjima za 'topnike'.


Gol de Ivan Rakitic

Senzacijama skloni španjolski list Don Balon navodi da su u Barceloni spremni ponuditi neke od svojih igrača Arsenalu u zamjenu za Bellerina, a među njima se spominju Ivan Rakitić, Arda Turan i Andre Gomes. Takvu su vijest prenijeli i engleski mediji.

Sve navedene igrače Barcelona je navodno spremna pustiti da odu na Emirates, a sve u svrhu kako bi se Bellerina vratilo na Camp Nou budući je mladi španjolski bek ponikao u omladinskom pogonu slavnog katalonskog diva.

Za usporedbu, Bellerinovu tržišnu vrijednost Transfermarkt.de procjenjuje na 25 milijuna eura, dok Rakitića procjenjuje na 45 milijuna eura.

Linker
16. travanj 2024 15:20