Reuters / John Sibley Livepic / REUTERS
PONUKAN TEŠKIM PORAZOM NA STARTU

BILIĆ KUPUJE NOVO 'STRAŠNO' POJAČANJE Bivši hrvatski izbornik dovodi reprezentativca Portugala koji je bio ključan u rušenju Vatrenih i osvajanju Eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2017. 22:11

Slaven Bilić doživio je težak poraz na otvaranju nove sezone Premiershipa. Njegov West Ham je na Old Traffordu kod Manchester Uniteda poražen 4:0, a bivši hrvatski izbornik odlučio je pod hitno dodatno osnažiti svoju momčad, svjestan kako stvari očito ne funkcioniraju onako kako bi htio.

William Carvalho bio je po mnogima ključan igrač kada je Portugal osvojio Europsko prvenstvo, a Sporting je već odbio prvu ponudu Bilića u iznosu od 28 milijuna eura. Tada se govorilo kako će 25-godišnji Portugalac prijeći u Arsenal, no nakon poraza kod Uniteda Bilić je brzo podebljao ponudu na 33 milijuna eura i poslao ju u Sporting. Engleski mediji pišu kako je posao blizu finalizacije.

Ovaj stasiti i brkati zadnji vezni konstanta je u Sportingu i portugalskoj repreznetaciji, a dođe li na Olimpijski stadion u London, Bilić će dobiti vrlo važnu kariku u veznom redu koji je u prvoj utakmici Premiershipa izgledao vrlo propusno.

Podsjetimo, u redove Bilićeve momčadi već su stigli Chicharito, Zabaleta, Marko Arnautović i Joe Hart.


Manchester United vs West Ham 4-0 All Goals... by gameofsports

Linker
20. travanj 2024 07:07