Reuters / John Sibley Livepic / REUTERS
ENGLEZI OTRKIVAJU

BILIĆEV WEST HAM JE PRIJE SEDAM GODINA PROPUSTIO POVIJESNU PRILIKU Čovjeka koji bi mogao srušiti svjetski rekord mogli su tada kupiti za 'kikiriki'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. kolovoz 2017. 00:19

Još uvijek traje trakavica oko odlaska Neymara iz redova Barcelone, a izgleda kako bi ova saga mogla potrajati do kraja kolovoza kada i službeno završava ljetni prijelazni rok. Franczuski PSG navodno je spreman izdvojiti vrtoglavih 222 milijuna eura kako bi osigurao usluge ovog sjajnog Brazilca koji je na Nou Camp stigao 2013. godine iz Santosa.

Nakon uspješnih pripremnih nastupa na sjevernoameričkom kontinentu, gdje je dobrim dijelom zahvaljući Neymarovim majstorijama Barcelona uspjela pobijediti Juventus, Manchester United i Real Madrid, Brazilac se nije sa suigračima vratio u Europu, već je otputovao u Kinu, gdje je sudjelovao u promotivnim kampanjama tijekom kojih nije želio komentirati mogući odlazak u PSG.

Barcelona će u srijedu prijepodne nastaviti s pripremama za nadolazeću sezonu, a tada bi se i Neymar ponovno trebao priključiti momčadi. Međutim, španjolski mediji sa sjedištem u Barceloni izrazili su u utorak sumnjaju da će se Neymar na tom treningu doista pojaviti.

Kako god bilo, engleski mediji donose zanimljivu priču o Brazilcu koji je prema njihovim navodima bio na korak do potpisa za West Ham. Londonski klub je još 2010. godine zapazio Neymara i pokušao ga je otkupiti, ali ponuda 'čekićara' nije zadovoljila čelnike Santosa. West Ham je tada ponudio 11 milijuna funti, no iz Santosa su poručili kako će ga pustiti samo ukoliko Englezi plate otkupnu klauzulu koja je tada iznosila 'samo' 28 milijuna funti.

Linker
25. travanj 2024 17:52