Ronald Gorsic / Hanza Media / Ronald Gorsic / Hanza Media
PIŠE UGLEDNI FRANCUSKI DNEVNIK

BIO BI TO SENZACIONALAN POSAO ZA HRVATA U istom danu veliki konkurent dobio astronomsku povišicu i Mandžu sele u još bogatiji klub!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2016. 18:21

Talijanski prvak Juventus namjerava drastično povećati ugovor Paulu Dybali kako bi odvratio interes Barcelone, a Francuzi istovremeno javljaju o zanimljivom transferu Marija Mandžukića.

Barcelona je planirala potrošiti kompletan iznos za transfere na Dybalu već sljedećeg ljeta, vjerojatno bi potrošili 100 milijuna eura, ali potpisom novog ugovora argentinski nogometaš ostaje u Italiji. Ugovor će produžiti s 2020. do 2021. godine, ali bit je u tome da će biti dvostruko izdašniji od sadašnjeg koji iznosi 2.2 milijuna eura po godini. Dybala je stigao prošle godine u Juventus iz Palerma i prometnuo se u jednog od nositelja igre s 23 pogotka u svim natjecanjima.

Istovremeno, Mario Mandžukić mogao bi već ove zime napustiti Torino. Po pisanju francuskog L'Equipea, hrvatski je napadač na listi želja bogatog PSG-a kojeg od ove sezone vodi Unai Emery. Ugledni španjolski trener navodno je odustao od transfera Carlosa Bacce, pišu Francuzi, i okrenuo se Hrvatu koji već neko vrijeme trpi golgetersku krizu, te u Torinu živi u sjeni raspucanih Higuaina i spomenutog Dybale.

Francuski list piše kako je Mandžukić u Juventus stigao u ljeto 2015. godine, potpisao četverogodišnji ugovor, a prije isteka ugovora bi mogao otići u Pariz, i to kao zamjena za francuskog internacionalca Blaisea Matuidija.

Pitanje je koliko je ovo realan scenarij, s obzirom da bi u slučaju zimskog transfera oba igrača bila svojim novim momčadima neupotrebljivi u Ligi prvaka. jer su ove sezone već upisali minutažu u elitnom natjecanju.

Linker
26. travanj 2024 17:19